Wij staan klaar voor u!

Contact

Veelgestelde vragen

Volg ons !

Via onderstaande iconen kunt u ons volgen op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram.

Download onze app!

Volg de planning van de lessen via je mobiel. Je kan je met de app ook afmelden voor de lessen, chatten met de trainer en andere cursisten en hun contactgegevens opzoeken.

Contact

Marion Jonges, administratie 0299-683010
Laurens Vredenburg 06-48102215
Fred Spruit 06-81621227
Marcel Petitjean, IMK, 06-21502183

info@tennisschooldekloek.nl

F.A.Q.

Zie hier de zeven meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen, stuur ons dan een bericht.

Wanneer starten de lessen i.v.m. corona?

Zodra de tennisparken weer open mogen zullen wij je e-mailen wanneer de lessen precies beginnen.

Moet ik afzeggen voor de tennisles?

Liefst wel, want dan kan de trainer er rekening mee houden dat je niet komt. Afmelden gaat het makkelijkste via onze APP, maar een whatsapp bericht kan bij de meeste trainers ook wel.

Wanneer krijg ik de indeling van de lessen?

Wij streven ernaar om je de indeling te mailen minstens één week voordat de lessen beginnen. Houd je mailbox in de gaten! Heb je drie dagen voordat het seizoen begint nog niets gehoord, vul dan een bericht hieronder in.

Waar kan ik zien met wie ik in de groep zit?

Download onze APP, login en klik op IK. Op de data dat je les hebt, staat je groep. Klik op de groep om te zien wie je partners zijn. Klik op hun naam voor contactgegevens.

Moet ik lid zijn om les te kunnen volgen?

Bij de verenigingen is dat altijd zo. Voor de lessen in onze sportcentra De Kloek en West-Friesland is zo’n lidmaatschap niet verplicht.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen de tarieven voor de lessen zo laag mogelijk te houden en om dat te bereiken is het noodzakelijk dat wij onze administratie snel en efficiënt doen. Daar hoor het innen van de lesgelden per incasso bij. Een betaling per overboeking verwerken kost veel meer tijd en dat zou leiden tot hogere lesgelden.

Kan ik les krijgen van een specifieke trainer?

Wij proberen voor elke locatie vaste trainers aan te wijzen en daardoor is de keuze beperkt. In veel gevallen dat iemand een voorkeur voor een trainer heeft, weten wij dat wel en houden er bij de indeling rekening mee. Je kan het ook altijd invullen bij de opmerkingen op het inschrijfformulier.

Stuur een bericht

(of stel een vraag)

2 + 3 =