Agenda

JAARPLANNING

Februari

In de eerste week van februari start de inschrijving voor het zomerseizoen. Inschrijven kan op drie manieren:

  • Via de persoonlijke e-mail die je van ons krijgt. Daar in staan de mogelijkheden en met een paar kliks ben je ingeschreven.
  • Via deze website. Kies in menu Locaties jouw vereniging.
  • Via de trainer. Je kan altijd tegen je leraar zeggen dat je door wilt gaan met les en hij/zij zal de inschrijving dan voor je aanmaken.

Wij organiseren op de eerste zondag in februari het eerste interne rood/oranje toernooi van het jaar in Sportcentrum de Kloek. De kosten zijn 5 euro p.p.

Februari en maart

De jaarlijkse samenwerking met meer dan 35 scholen in de regio’s Hoorn, Wormer, Heerhugowaard, Bergen, Beemster, West-Friesland en Alkmaar starten weer in de maanden februari en maart. Er worden in de groepen 2 en 3 gym lessen gegeven in de vorm van tennis. Hierna volgt een uitnodiging voor een vervolg en proefles bij onze verenigingen.

We hebben ook een samenwerkingsverband met meer dan 6 gemeentes en brede scholen, waarbij er een serie lessen per blok (vier blokken per jaar) wordt aangeboden, om daarna een vervolg te krijgen op de vereniging. Tevens is er met diverse Buitenschoolse Opvang Locaties een plan uitgewerkt voor naschoolse tennisactiviteiten.

Maart

De 2e week van maart is er de vriendjes/vriendinnetjes week, Leer je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje tennissen in je eigen les.

Maart en april

In maart en april hebben we bij alle verenigingen open dagen, clinics en proeflessen. De data van deze dagen kan je op deze site en onze Facebook-pagina verwachten.

April

Vanaf 1 april start Tennisschool de Kloek met de Funmasters op vrijdagmiddag/avond die door een gastverenging wordt ingevuld en door alle jeugdleden van de verenigingen kan worden bezocht. Er worden onderlinge wedstrijden gespeeld en er word een leuke avond inclusief disco georganiseerd.  Het is een activiteit voor de spelers in groen en geel. Elk kwartaal zal er 1 worden georganiseerd. De leraar van de betreffende verenging zal de organisatie met de jeugdcommissie op zich nemen

Mei

In de meivakantie organiseren we een Sport 3- daagse waarbij de nadruk ligt op tennis, maar er ook ruimte en tijd is voor andere sportactiviteiten. Ook hebben we weer de succesvolle Stratentennis toernooien die bij Tv Noord’end en Tv de Rijp afgelopen jaar tot een groot succes hebben geleid. Tennisschool de Kloek ondersteunt de verenigingen met clinics en materiaal.

Juni, juli en augustus

In juni en juli kun je volop terecht voor de open toernooien die bij onze verenigingen worden georganiseerd, je kunt de speeldata vinden op www.toernooi.nl

Zomervakantie – zomerkampen

De eerste en laatste week van de zomer vakantie organiseert Tennisschool de Kloek in samenwerking met Sportcentrum de Kloek twee Zomerkampen, waarbij er de hele week 15 uur tennistraining word gevolgd. Tevens is er een divers programma met onder meer Bubble Ball, Lasergame, Racketlon, Squash, luchtkussenspel en wandklimmen. Inschrijven kan via menu Zomerkampen. Ook zijn er bij enkele verenigingen eigen sportdagen; deze zijn in ieder geval bij Tc Bergen, Tv Zeevangspelers en Tv de Rijp.

Augustus en september

In de loop van augustus start de inschrijving voor het winterseizoen. Inschrijven kan op drie manieren:

  • Via de persoonlijke e-mail die je van ons krijgt. Daar in staan de mogelijkheden en met een paar kliks ben je ingeschreven.
  • Via deze website. Kies in menu Locaties jouw vereniging.
  • Via de trainer. Je kan altijd tegen je leraar zeggen dat je door wilt gaan met les en hij/zij zal de inschrijving dan voor je aanmaken.

November

In de laatste 2 weken van november is er het Kloek indoortoernooi open 21+ toernooi in Sportcentrum de Kloek. Er word gespeeld in de categorie 5 t/m 8 in de dubbel en mix. Alle leerlingen en leden van de verenigingen zijn van harte welkom. Er is een tennisroulette met leuke prijzen, een slot buffet met live artiesten en prachtige andere prijzen.

December

In december hebben we in de kerstvakantie het open toernooi in Sportcentrum West-Friesland. Ook organiseert de Tennisschool een kerst sportdaagse om de kilo’s eraf te werken. Er wordt 3 dagen volop gesport met elke dag een skiles op de skibaan, Te Gek!

En… wekelijkse clinics

Natuurlijk zijn er ook de wekelijkse clinics in onze sportcentra. in Sportcentrum West-Friesland is van september tot april een tennisinstuif van 9.00 tot 16.00, leeftijd 50+. In Sportcentrum de Kloek is er vrijdag gedurende het hele jaar een dubbelspelclinic, met specifieke training op technisch en tactisch gebied, les is van 13.30-15.30 met de mogelijkheid tot 1 uur vrijspelen. Kosten 20 euro p.p. incl. welkomstdrank.

Baan huren?

Bij beide centra kun je een Tennisabonnement afsluiten in Sportcentrum West-Friesland kun je van september tot april vrij tennissen op beschikbare banen tot 19.00 uur voor slecht 9,95 euro p.p. In Sportcentrum de Kloek heb je een squash/tennisabonnement tot 19.00 uur voor 12,50 euro p.p. en op alle tijden 20 euro p.p. per maand. Natuurlijk wel op beschikbare banen.