Info en inschrijven

TV Apollo

Lessen in de zomer

Schrijf je in voor de lessen van april tot en met september. Deze lessen zijn allemaal op de buitenbanen van de vereniging. Om les te kunnen volgen bij TV Apollo dient u lid te zijn van de club.

Lessen in de winter

Schrijf je in voor de lessen van oktober t/m maart. Je kunt kiezen tussen lessen op de buitenbanen van de vereniging en de binnenbanen in Tennisfarm Holland in Ursem.

FAQ

Vragen en antwoorden

Adres

LESSEN in de ZOMER

Van april tot en met september

Welkom bij Tennisvereniging Apollo

Pieter Grootstraat 16
1648KS De Goorn
Website: www.tv-apollo.nl

LESSEN in de WINTER

Van oktober tot en met maart

TV Apollo

Een tennisvereniging die al vele jaren, sinds 1969, in de “oude nieuwbouw van De Goorn” haar bestaansrecht heeft. Een vereniging met zo’n 325 leden, vier kunstgrasbanen, een clubgebouw en actieve commissies.
Twee open toernooien, een onderlinge competitie, wintercompetitie, districtteams en een actieve jeugdcommissie. een tennisvereniging die groeit en bloeit. Er wordt hier voor de jeugd veel georganiseerd en dit jaar was er een geslaagde funmasters!

Contactpersoon voor tennislessen: Fred Spruit, 06 81 62 12 27.
fred@tennisschooldekloek.nl

Zie hier verdere info op de verenigingssite.

Aandachtspunten

Ga je inschrijven, let dan op deze drie punten.

Ben je lid?

De lessen op de banen van TV Apollo zijn alleen te volgen door leden van de vereniging. Ben je nog geen lid, ga dan naar de website van de vereniging om je eerst aan te melden.

Het genoemde lesgeld is exclusief de contributie voor de vereniging.

Voorwaarden

Als je inschrijft, ga je akkoord met deze voorwaarden. Bekijk ook de veelgestelde vragen hieronder.

Niet volle groepen

Het kan gebeuren dat je inschrijft voor een groep van 4 cursisten, maar dat je terecht komt in een groep van 3 cursisten. In de meeste van zulke gevallen zullen we de lestijd inkorten – bijvoorbeeld 45 minuten in plaats van 60 minuten les – maar het is ook mogelijk om het lesgeld naar rato te verhogen. In zulke gevallen nemen we altijd contact op.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Als je meer wilt weten over een lestype, klik je “gewoon” op de betreffende regel.

Wanneer zijn de lessen?

SENIOREN: de lessen zijn elke doordeweekse avond vanaf 18.00 uur. Daarnaast gaan we proberen om op maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend wat groepen te maken.

JUNIOREN: de lessen zijn op elke doordeweekse dag tussen 14.00 en 19.00 uur.

Klik op een lestype om te zien wanneer dat precies wordt gegeven.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar alle senioren willen op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

Als ik verhinderd ben voor een les, moet ik mij dan afmelden.

Ja, gebruik hiervoor bij voorkeur onze APP. Als je daar afmeldt, krijgt de trainer automatisch bericht.