Info en inschrijven

Sportcentrum De Kloek

Lessen in de zomer

Schrijf je in voor de lessen van april tot en met september. Deze lessen zijn allemaal op de binnenbanen van het centrum.

Lessen in de winter

Schrijf je in voor de lessen van oktober t/m maart. Deze lessen zijn allemaal op de binnenbanen van het centrum.

FAQ

Vragen en antwoorden

Adres

LESSEN in de ZOMER

Van april tot en met september

Welkom bij Sportcentrum De Kloek

Insulindeweg 11
1462MJ Middenbeemster
Website: www.sportcentrumdekloek.nl

LESSEN in de WINTER

Van oktober tot en met maart

Sportcentrum De Kloek

Jong en oud, man en vrouw, het hele gezin, binnen of buiten, met z’n tweeën of vieren, alles is mogelijk bij een spelletje TENNIS. Bij Sportcentrum de Kloek kunt U terecht op 3 binnen tennisbanen en 3 gravel buiten tennisbanen.  

Tevens verzorgt het sportcentrum tennislessen voor de Brede scholen, BSO, zijn er alle vakanties sportkampen, kun je er voor skilessen terecht en is er de mogelijkheid om je verjaardagsfeest te vieren met een sportfeest!  De Kloek organiseert jaarlijks ruim 10 rood, oranje en groen toernooien naast de world tour en er zijn meerdere jJRT toernooien.

Contactpersoon voor tennislessen: Laurens Vredenburg 0648102215.
laurens@vangelderentennisacademy.nl

Zie verdere info op de site van het centrum.

Aandachtspunten

Ga je inschrijven, let dan op deze drie punten.

Voor iedereen!

De lessen op de banen in Sportcentrum De Kloek zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een tennisvereniging.

Voorwaarden

Als je inschrijft, ga je akkoord met deze voorwaarden. Bekijk ook de veelgestelde vragen hieronder.

Niet volle groepen

Het kan gebeuren dat je inschrijft voor een groep van 4 cursisten, maar dat je terecht komt in een groep van 3 cursisten. In de meeste van zulke gevallen zullen we de lestijd inkorten – bijvoorbeeld 45 minuten in plaats van 60 minuten les – maar het is ook mogelijk om het lesgeld naar rato te verhogen. In zulke gevallen nemen we altijd contact op.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Als je meer wilt weten over een lestype, klik je “gewoon” op de betreffende regel.

Wanneer zijn de lessen?

SENIOREN: de lessen zijn elke doordeweekse avond vanaf 18.00 uur. Daarnaast gaan we proberen om op maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend wat groepen te maken.

JUNIOREN: de lessen zijn op elke doordeweekse dag tussen 14.00 en 19.00 uur.

Klik op een lestype om te zien wanneer dat precies wordt gegeven.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar alle senioren willen op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

Als ik verhinderd ben voor een les, moet ik mij dan afmelden.

Ja, gebruik hiervoor bij voorkeur onze APP. Als je daar afmeldt, krijgt de trainer automatisch bericht.