Trainers

Vincent van Gelderen

Vincent is eigenaar van Tennisschool de Kloek. Hij heeft jarenlang ervaring met verschillende  niveau’s en heeft meerdere toptennissers getraind en begeleid. Hij is nu actief met de topjeugd van de Van Gelderen Tennisacademy en traint WTA-speelster Cindy Burger. Hij bezit alle trainerslicenties en geeft workshops voor de KNLTB.

Fred Spruit

Fred is mede eigenaar van Tennisschool de Kloek. Ook is hij contactpersoon voor diverse verenigingen. Hij is te bereiken via fred@tennisschooldekloek.nl of nr.0681621227 .

Laurens Vredenburg

Laurens is mede eigenaar van de tennisschool en contactpersoon vanuit Tennisschool de Kloek. Hij verzorgt de lessen bij Sportcentrum de Kloek, LTV Beemstar en LTV de Rijp. Hij geeft meer dan 20 jaar enthousiast les aan diverse doelgroepen. Tevens heeft hij contact met Kinderopvangen, scholen en KNLTB en organiseert hij sportkampen. Laurens is bereikbaar via; laurens@vangelderentennisacademy.nl of 0648102215.

Eddo van Gelderen

Eddo is veelzijdig. Hij organiseert de lessen voor de Tennisacademy en verzorgt trainingen van de onderbouw. Hij is mede eigenaar van de Tennisschool en gespecialiseerd in alle facetten van het tennis. Rackets, lessen, organisatie tennislessen en clinics. Hij organiseert ook kinderfeestjes en partijen in sportcentrum de Kloek. Eddo is bereikbaar via eddo@vangelderentennisacademy.nl / info@tennisschooldekloek.nl of nr. 0628342291 / 0299683010 .

Frank Karstens

Frank geeft al meer dan 20 jaar les en is het aanspreekpunt voor TV Zeevangspelers en TV Wognum, hij doet daar de planningen. Hij heeft samenwerkingen opgezet met de scholen, kinderopvang en organiseert uitwisselingen en activiteiten bij deze verenigingen. Frank is bereikbaar via frank@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0612754635

Patrick Beumer

Patrick is een zeer complete leraar. Hij verzorgt clinics op school en bij de vereniging, geeft proeflessen aan beginners, sportles aan mensen met een beperking en is bij meerdere verenigingen actief. Hij is geliefd bij alle doelgroepen en is ook nog bezig met trainingen voor selectiespelers. Patrick is bereikbaar via patje93@live.nl of via 0640992644 .

Tim Bootsman

Tim is een trainer met veel ervaring. Hij heeft jaren lang lesgegeven in de kop van Noord- Holland. Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest begon het toch weer te kriebelen. Sinds april 2020 verzorgt hij tennislessen voor de tennisschool op diverse locaties.

Jurre Holman

Jurre geeft parttime les en is bij meerdere locaties actief. Hij is geweldig in het organiseren van trainingen, demonstraties, clinics en is een zeer betrokken leraar. Door zijn samenwerking met de KNLTB is hij een specialist in straattennis, kidstennis en meer…Ook heeft hij zijn eigen bedrijf, leuke dag weg die met name in I pad challenges en digitale spelen en speurtochten verzorgt.

Marcel Petitjean

Marcel is sinds april 2017 werkzaam bij de Tennisschool. Bij TC Alkmaar is er een enorme toename van zowel nieuwe leden als leerlingen ontstaan. Hij organiseert naast de lessen ook rood/oranje toernooien, BSO tennis en andere leuke initiatieven. Geeft ook auti-tennis en regelt de selectieteams en spelers. Bij TC Alkmaar is hij het gezicht van de club.

Sofie Tervoort

Zij is een nieuwe topper in ons team. Sofie is sinds 1 april 2018 bij ons en geeft inmiddels les bij TV Obdam, HLTV Juliana en TC Grootslag. Ze heeft samen met Laurens menig activiteit georganiseerd. BSO-tennis, het tenniskidsfeest en bedenkt nieuwe competities en toernooiformats. Zij combineert ervaring met enthousiastme!

Yosel Silverio Alonso

Yosel heeft het CIOS afgerond en geeft gepassioneerd les, heeft een goed inzicht in de technische en tactische vaardigheden van zijn leerlingen en kan dit perfect overbrengen. Ook is hij zeer enthousiast en inzetbaar voor allerlei dingen.

Kay Jonker

Kay is sinds een aantal jaar leraar bij TC Ursem. Hij geeft zowel jeugd senioren les. De lessen worden in Ursem het hele jaar gegeven. Kay werkt naast zijn tenniswerk ook nog als ambulance broeder.