Trainers

Vincent van Gelderen

Vincent is eigenaar van Tennisschool de Kloek. Hij heeft jarenlang ervaring met verschillende  niveau’s en heeft meerdere toptennissers getraind en begeleid. Hij is nu actief met de topjeugd van de Van Gelderen Tennisacademy en traint WTA-speelster Cindy Burger. Hij bezit alle trainerslicenties en geeft workshops voor de KNLTB.

Fred Spruit

Fred is mede eigenaar van Tennisschool de Kloek. Ook is hij contactpersoon voor diverse verenigingen. Hij is te bereiken via fred@tennisschooldekloek.nl of nr.0681621227 .

Laurens Vredenburg

Laurens is mede eigenaar van de tennisschool en contactpersoon vanuit Tennisschool de Kloek. Hij verzorgt de lessen bij Sportcentrum de Kloek, LTV Beemstar en LTV de Rijp. Hij geeft meer dan 20 jaar enthousiast les aan diverse doelgroepen. Tevens heeft hij contact met Kinderopvangen, scholen en KNLTB en organiseert hij sportkampen. Laurens is bereikbaar via; laurens@vangelderentennisacademy.nl of 0648102215.

Eddo van Gelderen

Eddo is veelzijdig. Hij organiseert de lessen voor de Tennisacademy en verzorgt trainingen van de onderbouw. Hij is mede eigenaar van de Tennisschool en gespecialiseerd in alle facetten van het tennis. Rackets, lessen, organisatie tennislessen en clinics. Hij organiseert ook kinderfeestjes en partijen in sportcentrum de Kloek. Eddo is bereikbaar via eddo@vangelderentennisacademy.nl / info@tennisschooldekloek.nl of nr. 0628342291 / 0299683010 .

Frank Karstens

Frank geeft al meer dan 20 jaar les en is het aanspreekpunt voor TV Zeevangspelers en TV Wognum, hij doet daar de planningen. Hij heeft samenwerkingen opgezet met de scholen, kinderopvang en organiseert uitwisselingen en activiteiten bij deze verenigingen. Frank is bereikbaar via frank@vangelderentennisacademy.nl of nr. 0612754635

Aranxta Reurslag

Aranaxta is onze vaste toptrainster bij TV Apollo. Zeer enthousiast, kundig met kids en onder haar enorme inzet heeft TV Apollo een enorme groei doorgemaakt. Samen met de jeugdcommissie organiseert zij activiteiten. Voor vragen en informatie is zij bereikbaar via arantxareurslag@hotmail.com of nr. 0620677961.

Patrick Beumer

Patrick is een zeer complete leraar. Hij verzorgt clinics op school en bij de vereniging, geeft proeflessen aan beginners, sportles aan mensen met een beperking en is bij meerdere verenigingen actief. Hij is geliefd bij alle doelgroepen en is ook nog bezig met trainingen voor selectiespelers. Patrick is bereikbaar via patje93@live.nl of via 0640992644 .

Esther Buurs

Esther geeft meer dan 10 jaar les bij Tennisschool de Kloek. Zij geeft selectie en recreatieve lessen en wordt zeer gewaardeerd door zowel de jeugdselectie spelers als de recreatieve tennissers. Ze is een zeer toegewijde lerares die zich voor 200% geeft en haar leerlingen weet te stimuleren en enthousiastmeren. Esther is bereikbaar via esthersegersbuurs@gmail.com of nr. 0625071545.

Tim Bootsman

Tim is een trainer met veel ervaring. Hij heeft jaren lang lesgegeven in de kop van Noord- Holland. Na een aantal jaar afwezig te zijn geweest begon het toch weer te kriebelen. Sinds april 2020 verzorgt hij tennislessen voor de tennisschool op diverse locaties.

Nanno Meijn

Nanno is tijdens het winterseizoen 2019-2020 als stagiar gestart en heeft lessen bij TV Obdam en TC Ursem verzorgd. Zijn trainingen worden zeer gewaardeerd. Zijn enthousiasme en professionaliteit zorgen voor een goede combinatie als tennisleraar. Behalve het verzorgen van tennistrainingen zal hij bij diverse sportkampen en andere activiteiten instructie geven.

Alex Feld

Alex is sinds 2019 trainer bij Tennisschool de Kloek en brengt de opgedane kennis na het afronden van zijn tennisopleiding in de praktijk. Is zeer enthousiast met zowel kinderen als senioren en geeft  hoog niveau les. Hij is ondernemend,  motivator bij de sportkampen en vooral duidelijk aanwezig. Hij geeft op meerdere locaties les.

Aron Ouwejan

Aron is vanuit de tennisschoolopleiding gaan lesgeven. Is gepassioneerd speler en leraar.  Aron geeft met name de senioren les in de regio West-Friesland, TC Ursem en TV Apollo. Met zijn complete lesmateriaal en dubbelspel kennis zijn de trainingen altijd van hoge kwaliteit en intensiteit.

Jurre Holman

Jurre geeft parttime les en is bij meerdere locaties actief. Hij is geweldig in het organiseren van trainingen, demonstraties, clinics en is een zeer betrokken leraar. Door zijn samenwerking met de KNLTB is hij een specialist in straattennis, kidstennis en meer…Ook heeft hij zijn eigen bedrijf, leuke dag weg die met name in I pad challenges en digitale spelen en speurtochten verzorgt.

Marcel Petitjean

Marcel is sinds april 2017 werkzaam bij de Tennisschool. Bij TC Alkmaar is er een enorme toename van zowel nieuwe leden als leerlingen ontstaan. Hij organiseert naast de lessen ook rood/oranje toernooien, BSO tennis en andere leuke initiatieven. Geeft ook auti-tennis en regelt de selectieteams en spelers. Bij TC Alkmaar is hij het gezicht van de club.

Roy de Beus

Hij geeft les bij Beemstar, de Rijp en in sportcentrum de Kloek. Is op alle niveau’s inzetbaar en is ook de initiatiefnemer van sportkampen, sportfeesten en sportlessen verzorgen aan brede scholen. Ook is hij vaak bij sportdagen van scholen te vinden. Naast tennisles verzorgt hij in het sportcentrum ook skilessen.

Sofie Tervoort

Zij is een nieuwe topper in ons team. Sofie is sinds 1 april 2018 bij ons en geeft inmiddels les bij TV Obdam, HLTV Juliana en TC Grootslag. Ze heeft samen met Laurens menig activiteit georganiseerd. BSO-tennis, het tenniskidsfeest en bedenkt nieuwe competities en toernooiformats. Zij combineert ervaring met enthousiastme!

Yosel Silverio Alonso

Yosel heeft het CIOS afgerond en geeft gepassioneerd les, heeft een goed inzicht in de technische en tactische vaardigheden van zijn leerlingen en kan dit perfect overbrengen. Ook is hij zeer enthousiast en inzetbaar voor allerlei dingen.

Kay Jonker

Kay is sinds een aantal jaar leraar bij TC Ursem. Hij geeft zowel jeugd senioren les. De lessen worden in Ursem het hele jaar gegeven. Kay werkt naast zijn tenniswerk ook nog als ambulance broeder.

Wessel Baars

Wessel heeft zijn opleiding voltooid en verzorgt tennislessen voor o.a. Tennisschool de Kloek aan verschillende doelgroepen. Iedereen is erg positief over deze enthousiaste leraar. Wessel werkt ook nog vaak extra bij de KNLTB als begeleider van toernooien en activiteiten. 

Lucas van Flymen

Lucas is een goede, jonge leraar die  ALO in amsterdam heeft afgerond met specialisatie tennis.  Hij heeft zijn stage gedaan bij de Tennisschool en traint hij bij de Van Gelderen Tennisacademy.Hij heeft zijn eindopdracht gedaan door middel van het organiseren van het tenniskids feest voor de KNLTB.

Janine Kraai

Sinds april 2020 verzorgt Janine 2 dagen per week trainingen voor de tennisschool. Woonachtig in Hoorn, tennist  bijna haar hele leven en. Bij TV wognum is ze naast Frank de topper die de Wognummers op het tennisveld onderricht.

Dominique Karregat

Zij heeft na een internationale tenniscarrière, gekozen om haar studie Engels voort te zetten. Nog altijd een tennis liefhebster in hart en nieren en wil graag 2 dagen op de baan staan. Twee dagen per week verzorgt zijn tennisles bij o.a. TV Zeevangspelers. Zij woont in het naburige Edam.

Roy Hoovenstat

Roy combineert het trainerschap met zijn werk bij de BSO. Hij heeft zelf veel getraind bij de Van Gelderen Tennis Acedemy. Zijn ervaring als speler gebruikt hij nu als trainer om zijn leerlingen te ontwikkelen. De meeste tennislessen verzorgt Roy bij TV Wijdewormer.

Ingmar Schaaper

Oftewel Ping, is tijdens zijn stage periode al gaan lesgeven. Dat bleek meteen een groot succes. Afkomstig uit Heiloo, liep hij stage bij nu zijn collega Marcel en die zag de potentie van Ping. Ingmar geeft inmiddels al 3 dagen les, bij TC Alkmaar, TV Obdam en we willen dat graag gaan uitbreiden.

Edwin Elzinga

De tennisschool en Edwin kennen elkaar al erg lang, de samenwerking was er al toen Edwin met zijn bedrijf (leuke dag weg), in de Kloek huisvestte. Na een lange blessure heeft hij zijn racket weer opgepakt en geeft hij nu les bij TV Wijdewormer waar vanaf de eerste les zijn  energie en passie voor tennis zeer gewaardeerd wordt. Hij verzorgt clinics uit de oude tijd, a la Agassi, Borg en McEnroe. Met de originele kleding en houten rackets. Je beleeft een geweldige clinic. Ook staat hij tijdens het ABN Amro toernooi de hele week als tennisgek! op de baan. Voor info klik even op de volgende link; https://www.edwinelzinga.nl

Desi van der Haas

Zij gaat per dit zomerseizoen 2020 aan de slag voor de Tennisschool. Ze gaat samen met Fred en Cor de lessen verzorgen bij TC Bergen, waar zij ook woonachtig is.  Zij heeft veel ervaring als lerares en met name de kidstrainingen zijn haar specialiteit. Ze is erg gedreven naast haar andere werk als sportvoeding expert. Ze is hierdoor erg flexibel en kan 3 dagen op de baan staan. Ook kun je haar natuurlijk een gezonde vraag stellen met betrekking tot voeding en sport.

Ivo Bakker

Ivo is bij LTV Beemstar een gewaardeerd speler en vrijwilliger. Naast zijn fulltime baan geeft Ivo met passie les. De comibinatie van werkzaamheden is er een waar hij alle lange tijd van droomt. Wij zijn verheugd deze zeer betrouwbare en energieke tennisleraar in ons team te hebben. Ivo verzorgt les bij de verenigingen in de buurt van de Kloek in Middenbeemster; LTV Beemstar en LTV De Rijp

Rogier van Bakel

Rogier is trainer bij KZTV. Op vrijdag verzorgt hij les voor Tennisschool De Kloek. Zijn sociale en didactische vaardigheden zijn zijn kernkwaliteiten. een zeer gedreven leraar die er voor zorgt dat je niet meer van de baan af wilt.

Bo Kager

Zij is sinds deze zomer aan ons team toegevoegd. Bo is zelf al in opleiding voor lerares en een fervent tennister. In Alkmaar ondersteunt zij Ping, Marcel en Yosel. Ze is met name erg goed met de tenniskids, van jong tot oud. Iedereen maakt ze enthousiast. We zijn erg blij met haar inzet en positieve energie,