Info en inschrijven

TV Abbekerk

Lessen in de zomer

Schrijf je in voor de lessen van april tot en met september. Deze lessen zijn allemaal op de buitenbanen van de vereniging. Als u les wilt volgen dient u wel lid te zijn.
De lessen worden verzorgd op maandag.

Lessen in de winter

Schrijf je in voor de lessen van oktober t/m maart. Deze lessen zijn allemaal op de buitenbanen van de vereniging. Als u les wilt volgen, dient u lid te zijn.
De lessen worden verzorgd op maandag.

FAQ

Vragen en antwoorden

Adres

Plantsoenstraat 6
1657 EB Abbekerk

 

LESSEN in de ZOMER

Van april tot en met september

Welkom bij de TV Abbekerk

Plantsoenstraat 6
1657EB Abbekerk
Website: www.tv-abbekerk.nl

LESSEN in de WINTER

Van oktober tot en met maart

TV Abbekerk

Tennisvereniging Abbekerk is een bloeiende vereniging die is opgericht op 18 mei 1978 en dus al ruim 40 jaar bestaat. Op dit moment hebben wij circa 80 senior leden en 25 junior leden. De accommodatie van TV Abbekerk is centraal in Abbekerk gelegen, midden in een prachtige groene omgeving. De vereniging beschikt over 3 kunstgrasbanen en een oefenkooi en uiteraard een zeer gezellige kantine! Onze vereniging wordt gedragen en in stand gehouden door vrijwilligers. Mocht je nog geen lid zijn van onze mooie vereniging dan ben je uiteraard van harte welkom!

Contactpersonen voor tennislessen:
Laurens Vredenburg: 06 48 10 22 15  laurens@vangelderentennisacademy.nl

Heeft u verder nog vragen? Kijk dan op de verenigingssite.

Aandachtspunten

Ga je inschrijven, let dan op deze drie punten.

Ben je lid?

De lessen op de banen van TV Abbekerk zijn alleen te volgen door leden van de vereniging. Ben je nog geen lid, ga dan naar de website van de vereniging om je eerst aan te melden.

Het genoemde lesgeld is exclusief de contributie voor de vereniging.

Voorwaarden

Als je inschrijft, ga je akkoord met deze voorwaarden. Bekijk ook de veelgestelde vragen hieronder.

Niet volle groepen

Het kan gebeuren dat je inschrijft voor een groep van 4 cursisten, maar dat je terecht komt in een groep van 3 cursisten. In de meeste van zulke gevallen zullen we de lestijd inkorten – bijvoorbeeld 45 minuten in plaats van 60 minuten les – maar het is ook mogelijk om het lesgeld naar rato te verhogen. In zulke gevallen nemen we altijd contact op.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het inschrijven?

Hierboven zie je de lestypes met het aantal lessen, het aantal cursisten per groep en het lesgeld. Als je meer wilt weten over een lestype, klik je “gewoon” op de betreffende regel.

Wanneer zijn de lessen?

SENIOREN: de lessen zijn elke doordeweekse avond vanaf 18.00 uur. Daarnaast gaan we proberen om op maandagochtend, donderdagmiddag en vrijdagochtend wat groepen te maken.

JUNIOREN: de lessen zijn op elke doordeweekse dag tussen 14.00 en 19.00 uur.

Klik op een lestype om te zien wanneer dat precies wordt gegeven.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe niet. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisten in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Waarom moet ik het lesgeld per incasso betalen?

Wij proberen het lesgeld zo laag mogelijk te houden en de inning van de lesgelden per incasso kost ons veel minder tijd dan bij het versturen van facturen en bijhouden van betalingen.

Is het zeker dat ik bij de gewenste partners wordt ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar het is dan wel belangrijk dat iedereen op tijd inschrijft. Stem dus goed onderling af om allemaal in te schrijven en dezelfde voorkeursdagen en -tijden in te vullen.

Zal ik op de gewenste tijd les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons best hiervoor, maar alle senioren willen op maandag om 20 uur les hebben. Dat gaat natuurlijk niet.

Als ik verhinderd ben voor een les, moet ik mij dan afmelden.

Ja, gebruik hiervoor bij voorkeur onze APP. Als je daar afmeldt, krijgt de trainer automatisch bericht.